Afvoer Ontstoppen
Capelle aan den IJssel

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Capelle aan den IJssel

Afvoer Ontstoppen Capelle aan den IJssel? Spoelt het water niet meer weg uit uw wasmachine wanneer u het apparaat wil gebruiken? Of blijft het water staan in de douchebak wanneer u een douche neemt? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopte afvoer.

Een afvoerverstopping is, naast dat het zeer vervelend is, een klus die maar lastig op te lossen is. In veel gevallen is zo’n verstopping niet simpel te verhelpen. Wanneer u merkt dat u te maken krijgt met een verstopte afvoer, stop dan onmiddellijk met het gebruiken van deze afvoer. U voorkomt hiermee dat u onnodige schade aanricht.

Om zo snel mogelijk van de verstopping af te komen raden wij u aan contact op te nemen met een professionele ontstoppingsdienst. Voor spoedklussen is Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel 24 uur per dag, 7 dag in de week te bereiken.

Wij beschikken over het benodigde apparatuur en jarenlange ervaring om elk probleem met de afwatering middels afvoer te verhelpen. Tevens kunt u ons inschakelen voor het uitvoeren van een rioolinspectie, rioolreiniging, rioolreparatie of een vervanging van de riolering.

Wilt u een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen om uw afvoer te ontstoppen? Bel dan om een afspraak in te plannen via 010 321 05 59. Afvoer Ontstoppen Capelle aan den IJssel staat voor u klaar.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Capelleaandenijssel Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

010 321 05 59

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Capelle aan den IJssel. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel

Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken voor het verhelpen van spoedklussen. Onder spoedklussen verstaan wij een verstopping die onmiddellijk verholpen moet worden.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkage die voortkomt uit een verstopping. Of wellicht is uw enige wc in huis verstopt raakt. In zulke gevallen wilt u met een spoed een ontstoppingsdienst uit uw regio langs laten komen die de verstopping komt verhelpen.

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Ons werkgebied omvat Capelle aan den IJssel en wijde omstreken. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn binnen no-time bij u om uw verstopping te verhelpen.

Zit uw riool of afvoer verstopt? Of een ander rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 010 321 05 59. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Ontstoppingsdienst Capelleaandenijssel
Gootsteen Verstopt Capelleaandenijssel

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Capelleaandenijssel
Capelleaandenijssel Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Afvoeren kunnen op allerlei manieren verstopt raken. In veel gevallen is dit een proces wat lang duurt, soms duurt dit wel maanden lang. Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil.
De kans is klein dat u deze kleine ophoping opmerkt, omdat het water er op dat moment nog normaal langs kan spoelen. Deze ophoping wordt vaak veroorzaakt door vet, olie of ander vuil wat in de afvoer terecht is gekomen.

Deze ophoping begint als kleine blokkade die aan de afvoerbuis blijft plakken. Aan deze ophoping blijft meer en meer vet en vuil plakken, waardoor deze groter en groter wordt, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan.

Wanneer de blokkade zo groot is dat het water er niet meer langs kan, spreken wij van een verstopping. U kunt vanaf dat moment dus geen gebruik meer maken van uw afvoer of het apparaat wat hierop aangesloten is.

Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel raadt u in dat geval altijd zo snel mogelijk contact op nemen. Op deze manier voorkomt u dat u blijvende schade oploopt en dat u zo snel mogelijk van de verstopping af komt.

Denkt u dat u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer? Of wilt u voor de zekerheid uw afvoeren laten doorspuiten om een verstopping te voorkomen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel op 010 321 05 59. Wij helpen u graag!

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel begrijpt als geen ander hoe vervelend het is wanneer u te maken krijgt met een verstopping in één of meerdere afvoeren. Afvoer verstoppingen kunnen veel ongemakken met zich meebrengen.
Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel begrijpt het dat er mensen zijn die het eerst zelf proberen om hun verstopping te verhelpen. Soms is het ook mogelijk om zelf de afvoer te ontstoppen. Daarom leggen wij hieronder uit wat u kunt doen om de verstopping te verhelpen.

Wanneer u zelf uw verstopping wil verhelpen moet u eerst twee dingen zien te achterhalen. Ten eerste moet u achterhalen waar de verstopping door is ontstaan. Is de verstopping ontstaan omdat u een voorwerp in de afvoer heeft laten vallen?

Op het moment dat u duidelijk heeft door is ontstaan, moet u achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Zit de verstopping aan het begin van de afvoer of is de verstopping dieper in het riool gelegen?

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel hebben op deze pagina een selectie gemaakt van een aantal manieren om een verstopping te verhelpen. Per manier leggen wij u stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan. Hopelijk lukt het u hiermee om van uw vervelende verstopping af te komen.

Laat u uw afvoer liever ontstoppen door een loodgieter? Dat is heel begrijpelijk, dan weet u zeker dat het vakkundig en snel opgelost wordt. Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel via 010 321 05 59.

Ontstoppen Afvoer Capelleaandenijssel
Verstopping Afvoer Capelleaandenijssel
Afvoer Ontstopping Capelleaandenijssel
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Capelleaandenijssel

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Bij afvoerverstoppingen komt het vaak voor dat de verstopping zich bevindt in de sifon. De sifon is de bochtige afvoerbuis (zwanenhals vorm) die vaak onder een gootsteen zit. Een sifon fungeert als stankafsluiter op uw afvoerbuis.
Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel ziet met enige regelmaat dat vet, olie, etensresten, haren, etc. een ophoping vormen in de sifon. Na verloop van tijd hechten nog meer vuildeeltjes zich aan de ophoping en ontstaat er een blokkade.

Bij gootstenen en wasbakken kunt de sifon eenvoudig losdraaien van de afvoerbuis. Vervolgens kunt u de sifon vrij eenvoudig schoonmaken door al het vuil te verwijderen. Laat de sifon vervolgens schoon weken in een emmer met warm water en soda.

Wanneer de sifon helemaal gereinigd is, raadt Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel u aan om deze weer terug te plaatsen. Wanneer de afvoer nu weer naar behoren werkt vragen wij u altijd om de afvoer nog door te spoelen met een aantal grote emmers gevuld met heet water en meerdere scheppen schoonmaakmiddel.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Om een afvoer te ontstoppen kan een ontstoppingsveer een zeer effectieve methode zijn. Deze manier is echter niet zonder risico’s. Wees daarom erg voorzichtig! Deze ontstoppingsveren zijn te koop bij de meeste lokale bouwmarkten.
Belangrijk is dan wel dat u de verstopping kunt bereiken met de veer. Het komt regelmatig voor dat een verstopping te diep gelegen is om zelf te verhelpen. Wanneer de verstopping te diep zit kunt u de verstopping dus niet verhelpen en zult u wat anders moeten proberen.

Een ontstoppingsveer is een flexibele stalen veer. Het is daarom van belang dat u voorzichtig te werk gaat. Het is zeer eenvoudig om schade aan te richten aan de afvoer. Verkeerd gebruik van de veer kan leiden tot een lekkage of het moeten vervangen van één of meerdere bochten in de afvoer.

Hoe gaat dit in zijn werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte afvoer gaat. Zorg ervoor dat u niet te veel kracht zet bij dit proces. Op het moment dat de verstopping heeft bereikt, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer.

Wanneer u voelt dat de veer weerstand biedt en maar lastig door de afvoer te manoeuvreren is, komt dit waarschijnlijk omdat uw afvoer bochten bevat. In dat geval kunt u voorzichtig druk zetten op de veer en eventueel een aantal keer draaien.

Op het moment dat u merkt dat u niet voorbij de bocht komt, raadt Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel u aan om deze methode af te breken en over te gaan op een andere methode. De kans is op dat moment namelijk te groot dat u schade aanricht.

Capelleaandenijssel Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Capelleaandenijssel Veermachine
Wc Verstopping Capelleaandenijssel
Ontstoppingsbedrijf Capelleaandenijssel

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

Op het moment dat een afvoer als de gootsteen, wasbak, douche of bad verstopt zit, kunt u goed uw afvoer ontstoppen met een plopper. Dit is een zeer goedkope methode en daarom zeker het proberen waard!
Nog even voordat u begint: zorg ervoor dat het rubber van de plopper flexibel wordt door deze even onder een hete kraan te houden. Een flexibele plopper zal beter aansluiten op de afvoer en op die manier kunt u meer zuigkracht creëren.

Ga vervolgens naar de afvoer waar de verstopping zich voordoet. Zet de plopper op de afvoer. Zorg ervoor dat de afvoer volledig omsloten wordt door de rubberen zuignap.

Beweeg de plopper vervolgens rustig naar beneden. Let hierbij op dat u niet teveel kracht zet. Wanneer u dit wel doet kan dit ertoe leiden dat de verstopping vaster geduwd wordt in de afvoer waardoor de verstopping alleen maar lastiger wordt om te verhelpen.

Op het moment dat u de plopper volledig op de afvoer gedrukt heeft moet u de plopper vervolgens naar u terugtrekken. Hierbij ontstaat er zuigkracht die de verstopping moet laten loskomen van de afvoer buis.

In veel gevallen is de verstopping niet verholpen na één keer trekken. In veel gevallen zien we dat het nodig is om meerdere keren te ploppen. Herhaal het bovenstaande proces dus meerdere keren.

Lukt het u om de verstopping te verhelpen met deze methode? Spoel de afvoer daarna dan nog enkele keren door met emmers vol met heet water, aangemengd met afwas- of schoonmaakmiddel.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

U kunt uw afvoer ook ontstoppen door het gebruik van soda en azijn. Deze methode is erg goedkoop en brengt relatief weinig risico’s met zich mee.
Hoe gaat u te werk? Vul een emmer met een fles azijn. Gooi hier vervolgens meerdere scheppen soda bij. Meng dit door elkaar tot deze twee middelen één geheel zijn geworden.

Gooi de emmer nu leeg in de verstopte afvoer. Doe dit van enige hoogte om extra kracht bij te zetten op de afvoer. Het azijn en soda mengsel gaat nu zijn werk doen. Laat dit een aantal uur intrekken.

Wanneer u het enige tijd heeft laten intrekken kunt u controleren of de verstopping is verholpen. Dit doet u door een grote emmer met water te vullen en deze leeg te gooien in de afvoer. Spoelt het water normaal weg? Dan is het u gelukt de verstopping te verhelpen!

Spoel de afvoer nu nog door met enkele emmers met heet water. Gooi hier eventueel nog wat extra soda bij. U voorkomt hiermee dat er nog vet of vuil blijft plekken aan de wanden van de afvoer!

Is het u niet gelukt om de verstopping te verhelpen? Doorloop de bovenstaande stappen dan nog een keer.

Anders is het wellicht verstandig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel helpt u graag!

Ontstoppen Gootsteen Capelleaandenijssel
Gootsteen Verstopping Capelleaandenijssel
Afvoer Ontstoppingsdienst Capelleaandenijssel
Loodgieter Capelleaandenijssel

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Afvoerverstoppingen zijn zeer vervelend omdat u hoogstwaarschijnlijk geen gebruik meer kunt maken van de betreffende afvoer. In sommige gevallen gaan verstoppingen gepaard met een nare rioollucht.
Op dat moment wilt u zo snel mogelijk van uw verstopping afkomen. U kunt hiervoor een professioneel ontstoppingsbedrijf in capelleaandenijssel inschakelen. Onze vakmannen willen u graag van uw verstopping af helpen!

Wanneer wij bij u langskomen staan wij garant voor betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel probeert u op een eerlijke en transparante manier te helpen. Van ons ontvangt u van ons altijd een prijsopgave voorafgaand aan de werkzaamheden. Zo weet u precies wat wij gaan doen en voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Zodra u ons akkoord geeft op deze prijsopgave, starten wij onmiddellijk met onze werkzaamheden. Door het vooronderzoek kunnen wij effectief te werk gaan. Hierdoor zijn wij in veel gevallen binnen 45 minuten klaar!

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel via 010 321 05 59 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw verstopping te verhelpen!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 010 321 05 59

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Capelle aan den IJssel

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel!

Afvoer Ontstoppen Capelle aan den IJssel

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Capelle aan den IJssel

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Capelle aan den IJssel

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel

Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel via 010 321 05 59.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel via 010 321 05 59. Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 010 321 05 59.

Heeft u andere vragen over uw afspraak? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel. Onze telefoniste zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 010 321 05 59.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 010 321 05 59.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 010 321 05 59.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 010 321 05 59 om een afspraak in te plannen. Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel komt graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel is werkzaam in Capelle aan den IJssel en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel? Neem dan gerust contact op via 010 321 05 59. Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel komt zo snel mogelijk bij u langs.